Фото-тренінги: саморозкриття через фото

Фото-тренінги допоможуть вам нарешті гарно виходити на фото, почувати себе більш впевнено, знайти свій внутрішній центр краси і відчувати своє тіло, обличчя та міміку зсередини.
Ви прекрасні на фото та у житті!

середу, 23 травня 2012 р.

Програма курсу "Енергетичний макіяж: практика та особливості"


План занять:
1. Знайомство.
Практика: Шкіра, тон обличчя (гримування кремом, пудрою, комбінованими засобами). Корекція обличчя. Правильне виділення вилиць різними способами. Види румянців.
Кожна студентка отримає консультацію щодо свого типу, що краще підходить саме їй. Також ми відслідкуємо як корекція, рум’янці та різні варіанти тону змінюватимуть характер обличчя, і як воно із цими варіаціями сприйматиметься зовнішнім оточенням.
Інформативна частина: Філософія макіяжу. Для чого і кого насправді жінка його робить. Макіяж для чоловіків чи як служіння богині Краси? Психологія макіяжу: богині в нас (основні жіночі архетипи), вираження їх через макіяж.
 2. Брови.
Практика: Геометрія обличчя і брови – варіанти корекції і підкреслення. Підведення брів олівцем, тінями. Різні варіанти підкреслення брів та їхні ефекти на індивідуальних прикладах учасниць.
Інформативна частина: Геометрія брів і зміна характеру обличчя. Архетип Артеміди, жінки-воїтельки.

  1. Губи.
Практика: різні види макіяжу губ – олівці, помади, блиски, коректори, лайтери. Пошарове нанесення косметики.
Інформативна частина: Геометрія губ (елементи фізіогноміки (типи губ і їхні характеристики). Губи, як чуттєвий простір обличчя. Архетип Венери, жінки-коханки; чуттєва краса.

  1. Очі. Макіяж без макіяжу.
Практика: Окреслення очей елегантним і непомітним для оточуючих способом. Тонкі розтушовки і стрілочки. Макіяж в екстремальних умовах, необхідний мінімум.
Інформативна частина: Архетипи Матері і Дочки. У чому сенс привабливості «натуральної краси». Про натуральну косметику, екологічність.

  1. Очі. «Котяче око» та геометрія стрілок.
Практика: Макіяж «Котяче око», різні типи стрілок для різних облич; стрілки, як корекція форми ока.
Інформативна частина: Геометрія стрілок, психологічне їх значення. Колір стрілки. Архетип Музи, жінки-натхненниці, жінки-творця.

  1. Очі. Тіні. Монохромний макіяж.
Практика: Правильне затемнення очей, різні ефекти для різних типів очей; техніка «Банан».

Інформативна частина: Природа чорного та білого, їх особливості у макіяжі. Світло та тіні – скульптурування обличчя. Архетип Персефони, тіньової фігури, повелительки підземного царства.

  1. Очі. «Смокі-айс». Макіяж-димка.
Практика: Різні типи техніки «Смокі айс», кольори та відтінки, що найкраще підходитимуть учасницям. Приглушений колір в техніці, як коректор кольору райдужки ока. Накладні вії та пучки, практика накладання.
Інформативна частина: Архетип Містичної жінки. Приховане та явне. Медитативні практики глибшого контакту із архетипом.

  1. Колір. Техніка аква-грим. Фантазійний макіяж.
Практика: Комбінаторика різних кольорів у макіяжі. Особливості нанесення аква-гриму. Аква-грим, як база для стійкого макіяжу. Макіяж-фантазія, макіяж-терапія.
Інформативна частина: Кольори основних планет, що повязані із днями тижня. Як за допомогою кольору можна залучитися підтримкою енергії тієї чи іншої планети. Сприйняття кольору, колір аури. Як знайти і відчути енергетично «свій» колір.

  1. Очі. Техніка «Софістік»
Практика: Одна із найскладніших і найбільш елегантних технік макіяжу очей. Комбінації різних типів технік, що як найкраще підходитиме індивідуально кожній учасниці.
Інформативна частина: Три основні іпостасі жінки-богині. Трансляція через зовнішні канали. Вправи Кундаліні йоги, що приносять та зберігають красу і молодість.
10. Очі. Урочистий макіяж.
Практика: Техніка нанесення блискіток, глітерів. Особливості гримування всього обличчя для зйомки і особливо урочистих моментів вашого життя.
Інформативна частина: Архетип Гери, світської жінки. Техніки Кундаліні йоги від страху публічних виступів, для набуття впевненості і усвідомлення своєї унікальної неповторності та необхідності цьому неймовірно люблячому барвистому Всесвітові. Психологічне та організаційне налаштування на фото-сесію, моменти, про які завжди варто памятати перед зйомкою.
11. Фото-сесія.
Кожна учасниця виконує макіяж, як екзаменаційну роботу. Можна із собою взяти декілька комплектів одягу для різних образів і втілити їх перед камерою.






Немає коментарів:

Дописати коментар